Amylo-X WG

Producent: Certis USA

Rodzaj Środka

Fungicyd

Substancja aktywna

Bacillus amyloliquefaciens subsp. plantarum szczep d747

Uprawa Agrofag Termin Dawka
Sa?ata
Roszponka
Warzywa li?ciowe
Zgnilizna twardzikowa �rodek stosowa� zapobiegawczo lub po zauwa�eniu pierwszych objaw�w choroby od fazy 4-go li�cia do zako�czenia fazy rozwoju owoc�w (BBCH 14-79). Maksymalna/zalecana dawka dla jednorazowego zastosowania: 2,5 kg/ha
Truskawka
M?czniak prawdziwy Szara ple?? �rodek stosowa� zapobiegawczo lub po zauwa�eniu pierwszych objaw�w choroby od pocz�tku fazy wzrostu pierwszego li�cia do fazy drugiego zbioru - wi�kszo�� owoc�w wybarwiona, zbi�r p�ny (BBCH 10-89). Maksymalna dawka dla jednorazowego zastosowania: 2,5 kg/ha
Pomidor
Ober?yna
Og?rek
Papryka
Dyniowate
Szara ple?? M?czniak prawdziwy pomidora �rodek stosowa� zapobiegawczo lub po zauwa�eniu pierwszych objaw�w choroby od fazy li�cieni ca�kowicie rozwini�tych do fazy pe�nej dojrza�o�ci owoc�w (BBCH 10-89). Maksymalna dawka dla jednorazowego zastosowania: 2,5 kg/ha Zalecana dawka dla jednorazowego zastosowania: 1,5 ? 2,5 kg/ha
Pieczarka
Zielona ple?? �rodek zastosowa� zapobiegawczo na pod�o�e przy zak�adaniu uprawy Maksymalna/zalecana dawka dla jednorazowego zastosowania: 15 g/100 kg pod�o�a
Sa?ata
Roszponka
Warzywa li?ciowe
Szara ple?? M?czniak rzekomy �rodek stosowa� zapobiegawczo lub po zauwa�eniu pierwszych objaw�w choroby od fazy 4-go li�cia do zako�czenia fazy rozwoju owoc�w (BBCH 14-79). Maksymalna dawka dla jednorazowego zastosowania: 2,5 kg/ha

Etykieta