Amylo-X WG
Producent: Certis USA
Rodzaj Środka
FungicydSubstancja aktywna
Bacillus amyloliquefaciens subsp. plantarum szczep d747Uprawa | Agrofag | Termin | Dawka |
---|---|---|---|
Sa?ata Roszponka Warzywa li?ciowe |
Zgnilizna twardzikowa | �rodek stosowa� zapobiegawczo lub po zauwa�eniu pierwszych objaw�w choroby od fazy 4-go li�cia do zako�czenia fazy rozwoju owoc�w (BBCH 14-79). | Maksymalna/zalecana dawka dla jednorazowego zastosowania: 2,5 kg/ha |
Truskawka |
M?czniak prawdziwy Szara ple?? | �rodek stosowa� zapobiegawczo lub po zauwa�eniu pierwszych objaw�w choroby od pocz�tku fazy wzrostu pierwszego li�cia do fazy drugiego zbioru - wi�kszo�� owoc�w wybarwiona, zbi�r p�ny (BBCH 10-89). | Maksymalna dawka dla jednorazowego zastosowania: 2,5 kg/ha |
Pomidor Ober?yna Og?rek Papryka Dyniowate |
Szara ple?? M?czniak prawdziwy pomidora | �rodek stosowa� zapobiegawczo lub po zauwa�eniu pierwszych objaw�w choroby od fazy li�cieni ca�kowicie rozwini�tych do fazy pe�nej dojrza�o�ci owoc�w (BBCH 10-89). | Maksymalna dawka dla jednorazowego zastosowania: 2,5 kg/ha Zalecana dawka dla jednorazowego zastosowania: 1,5 ? 2,5 kg/ha |
Pieczarka |
Zielona ple?? | �rodek zastosowa� zapobiegawczo na pod�o�e przy zak�adaniu uprawy | Maksymalna/zalecana dawka dla jednorazowego zastosowania: 15 g/100 kg pod�o�a |
Sa?ata Roszponka Warzywa li?ciowe |
Szara ple?? M?czniak rzekomy | �rodek stosowa� zapobiegawczo lub po zauwa�eniu pierwszych objaw�w choroby od fazy 4-go li�cia do zako�czenia fazy rozwoju owoc�w (BBCH 14-79). | Maksymalna dawka dla jednorazowego zastosowania: 2,5 kg/ha |