Jab?o?
|
Parch jab?oni |
�rodek stosowa� zapobiegawczo zgodnie z sygnalizacj� lub w momencie wyst�pienia pierwszych objaw�w choroby od fazy zielonego p�ka kwiatowego do fazy gdy owoc osi�ga po�ow� swojej wielko�ci (BBCH 55-74). |
Maksymalna / zalecana dawka dla jednorazowego zastosowania ? 3,0 kg/ha. |
Grusza
|
Parch gruszy |
�rodek stosowa� zapobiegawczo zgodnie z sygnalizacj� lub w momencie wyst�pienia pierwszych objaw�w choroby od fazy zielonego p�ka kwiatowego do fazy gdy owoc osi�ga po�ow� swojej wielko�ci (BBCH 56-72). |
Maksymalna / zalecana dawka dla jednorazowego zastosowania ? 3,0 kg/ha. |
Fasola szparagowa
|
Szara ple?? Antraknoza Bakterioza obw?dkowa |
�rodek stosowa� w okresie formowania str�k�w (BBCH 69-71). |
Maksymalna / zalecana dawka do jednorazowego zastosowania ? 1,2 kg/ha. |
Wi?nia
|
Gorzka zgnilizna |
�rodek stosowa� po kwitnieniu drzew owocowych od fazy rozrastania si� zal��ni do pocz�tku dojrzewania, wybarwiania owoc�w (BBCH 72 - 81). |
Maksymalna / zalecana dawka dla jednorazowego zastosowania: 3,0 kg /ha. |